USM WAKIL PULAU PINANG DI PERTANDINGAN AKHIR PENGISAHAN NEGARAKU PERINGKAT KEBANGSAAN 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SABAK BERNAM, 1 Oktober 2017 - Kumpulan dari Universiti Sains Malaysia (USM) telah mewakili Pulau Pinang dalam Pertandingan Akhir Pengisahan Negaraku Peringkat Kebangsaan 2017 yang berlangsung pada hari ini.