USM TERUS KOMITED BANTU GOLONGAN TERKEBAWAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PADANG TERAP, 4 Oktober 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus komited dalam memperkasakan bakat masa hadapan dan menghakupayakan golongan terkebawah demi mentransformasikan kesejahteraan sosio-ekonomi.