SIRI SYARAHAN UMUM PELANTIKAN PROFESOR: PERKONGSIAN DUA BIDANG ILMU DARI AHLI AKADEMIK PPIK USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 30 September 2017 – Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK), Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini telah mengadakan satu sesi syarahan umum sempena pelantikan Profesor dua staf akademiknya.