PROSES PEMILIHAN MPP SIDANG 2017/2018 BERJALAN LANCAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 6 Oktober 2017 - Proses Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) bagi sidang 2017/2018 telah berjalan dengan lancarnya apabila ketiga-tiga kampus USM telah mengumumkan keputusan pemilihan petang semalam.