PROGRAM KESUKARELAWANAN ERAT HUBUNGAN SESAMA WARGA IPPT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BERTAM, 30 September 2017 – Seramai lebih kurang 250 orang staf dan pelajar Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) telah menjayakan Program Hari Sukarelawan IPPT 2017.