MUZAMMIL TERIMA ANUGERAH KHAS OKU (AKADEMIK) SEMPENA BULAN KEBAJIKAN NEGARA 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BANGI, 1 Oktober 2017 - Pensyarah Pusat Pengajian Pendidikan Jarah Jauh, Dr. Mohamad Muzammil Mohamad Noor hari ini dianugerahkan Anugerah Khas OKU Kategori Akademik sempena Bulan Kebajikan Negara 2017.