FATIN UNGGULI KEJOHANAN MEMANAH TERBUKA UNISZA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 3 Oktober 2017 - Atlet memanah wanita Universiti Sains Malaysia (USM) yang tidak asing lagi, Fatin Nur Fatehah Mat Salleh tampil bergaya apabila mengungguli kejohanan memanah terbuka UniSZA ke-5 yang berlangsung dari 26 September hingga 1 Oktober 2017 di UniSZA.