12 RIBU PELAJAR USM LAYAK MENGUNDI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 5 Oktober 2017 - Majlis Pemilihan Siswa (MPS) Sidang 2017/2018 yang berlangsung pada hari ini menyaksikan seramai 12,148 yang layak mengundi dalam memilih calon bagi kerusi Pusat Pengajian dan Umum bagi ketiga-tiga kampus.