USM LAKSANA KAEDAH PEMBANGUNAN MESRA ALAM EKOKEJURUTERAAN DI PESISIRAN PANTAI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 September 2017 – Satu sesi penerangan telah diadakan oleh Pusat Kajian Samudera Dan Pantai (CEMACS) Universiti Sains Malaysia (USM) berkaitan pelaksanaan konsep pembangunan mesra alam di Pulau Pinang baru-baru ini.