SEJARAH PENTING DALAM PEMBANGUNAN LESTARI NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 September 2017 – Bahagian Sejarah, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK), Universiti Sains Malaysia (USM) telah menganjurkan Persidangan Nasional Sejarah dan Sejarawan Malaysia 2017 bertemakan ‘Memperkasa Sejarah Nasional dalam Melestarikan Pembangunan Negara’.