SALLEH YAAPAR TOKOH PENDIDIKAN PEMENANG (1439H) 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 22 September 2017 - Ombudsman Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Seri Dr. Md Salleh Yaapar menerima anugerah Tokoh Persatuan Melayu Pulau Pinang (PEMENANG) bagi kategori Tokoh Pendidikan sempena Awal Muharram 1439H.