MINAT TEKNOLOGI NUKLEAR "TERBANGKAN" SHAIFUL KE AGENSI TENAGA ATOM ANTARABANGSA VIENNA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
VIENNA, AUSTRIA, 20 September 2017 - Minat yang mendalam terhadap teknologi nuklear persekitaran telah mendorong pelajar tahun akhir Teknologi Persekitaran, Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI), Shaiful Yusuff untuk memohon untuk menjalani latihan industri di Agensi Nuklear Malaysia.