MGTF USM CIPTA REKOD ANJUR PROGRAM PERDANA BERMALAM DI MUZIUM SERENTAK SELURUH MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 September 2017 – Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah Universiti Sains Malaysia (MFTG USM) turut serta menganjurkan Program Perdana Bermalam di Muzium 2017 yang diterajui oleh Jabatan Muzium Malaysia telah mencipta nama dalam Malaysia Book Of Records (MBOR).