MASJID AL-MALIK KHALID TERIMA PENARAFAN 4 BINTANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 September 2017 - Masjid Al-Malik Khalid Universiti Sains Malaysia (USM) memperolehi 4 bintang iaitu pencapaian Sangat Baik melalui Penarafan Masjid Kariah Negeri Pulau Pinang Tahun 2017.