KARYA 'DIKIR DARI RIMBA' PENANG OPERA NAIB JOHAN MALAM GALA FESTIVAL TEATER PULAU PINANG 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 18 September 2017 - Kumpulan penggiat teater Penang Opera telah menunjukkan pencapaian yang memberangsangkan apabila mendapat Naib Johan Malam Gala Festival Teater Pulau Pinang 2017 yang berlangsung di Auditorium P. Ramlee JKKN Pulau Pinang kelmarin.