FARAH ELIANI DINOBAT IKON SISWI USM - #SAYHERNAME - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM PULAU PINANG, 21 September 2017 - Mantan Yang DiPertua Desasiswa Aman Damai Fajar Harapan, Siti Farah Eliani binti Soleh dinobatkan sebagai juara dalam pertandingan #SAYHERNAME, sekaligus diangkat menjadi ikon siswi USM setelah dua pusingan akhir berlangsung kelmarin.