YDP MPP WAKIL TUNGGAL USM KE JENESYS 2017 DI JEPUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 13 September 2017 - Yang DiPertua Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) Mohd Hazim bin Abdul Manaf bertuah kerana berjaya menjadi salah seorang peserta dan wakil tunggal USM ke Japan-East Asia Network of Exchange for Students and Youths (JENESYS) 2017 di Jepun.