USM TERUS MENEROKAI KOLABORASI ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUNMING, CHINA, 12 September 2017 – Dekan Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK), Profesor Dr. Narimah Samat bersama dengan penyelaras Bahagian Pengajian Penterjemahan dan Interpretasi, PPIK, Profesor Madya Dr. Goh Sang Seong baru-baru ini mengadakan lawatan rasmi ke Pusat Pengajian Asia Tenggara (PPAT), Yunnan Minzu University (YMU), China untuk menerokai kolaborasi antarabangsa khususnya dalam Pengajian Melayu/Bahasa Melayu dan Terjemahan.