PELAJAR BAHARU USM SEMARAKKAN MERDEKA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 6 September 2017 - Pelajar baharu Universiti Sains Malaysua (USM) membangkitkan semangat patriotisme dengan pelbagai formasi menarik melalui nyanyian lagu-lagu patriotik yang bergema di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP), di sini semalam. Sambutan kemerdekaan yang sederhana namun penuh bermakna itu dibuat bersempena Majlis Sambutan Siswa (MSS) Baharu USM bagi Sidang Akademik 2017/2018.