MUHAMMAD KHALIS IRFAN PIMPIN BACAAN IKRAR PELAJAR BAHARU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 6 September 2017 – Pelajar baharu dari Pusat Pengajian Komunikasi (PPK) Universiti Sains Malaysia (USM) Muhammad Khalis Irfan Khobil dipilih memimpin bacaan ikrar pelajar baharu di sini semalam. Muhammad Khalis Irfan terpilih dalam kalangan lebih 2,800 orang pelajar baharu yang mendaftar sebagai pelajar rasmi USM di Kampus Induk USM, Pulau Pinang.