MAHAVITHIA MINAT MENGARANG SAJAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 5 Sept 2017 – Pelajar baharu Universiti Sains Malaysia (USM) Mahavithia Arumugam minat mengarang sajak dalam Bahasa Malaysia sejak di bangku sekolah lagi. Mahavithia yang buta sebelah mata sejak lahir dan kemudiannya mengalami kecacatan kedua-dua belah mata ketika berumur 11 tahun tekad meneruskan minatnya dalam bidang Sastera dan menyambung pengajian dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Sastera di USM.