COMBI PUPUK KESEDARAN PELAJAR BAHARU TENTANG BAHAYA DENGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 8 September 2017 - Program Komunikasi untuk Perubahan Tingkah Laku (Communication for Behavioural Impact - COMBI 2017) anjuran Pusat Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) mampu memberi kesedaran kepada pelajar baharu yang menghuni di Desasiswa USM tentang pentingnya penjagaan alam sekitar dalam membanteras nyamuk Aedes yang boleh menyebabkan demam denggi.