3,931 MENDAFTAR MASUK KE MENARA ILMU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima pendaftaran pelajar baharu untuk Sidang Akademik 2017/2018 yang berlangsung meriah hari ini di kampus induk dan kampus kejuruteraan. Bagi Sidang ini, USM menerima sejumlah 3,931 pelajar baharu mengikuti program ijazah sarjana muda (penuh masa) di ketiga-tiga kampusnya.