USM-RICD SUMBANG KERUSI RODA KHAS KEPADA OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 29 Ogos 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui kolaborasi dengan Rajanagarindra Institute of Child Development, Thailand (RICD) hari ini mengadakan Program Pengubahsuaian Khas dan Penyerahan Kerusi Roda kepada Orang Kelainan Upaya (OKU). Pada tahun ini, pihak RICD bermurah hati untuk mendermakan 25 buah kerusi roda yang bernilai 365,000 Baht (RM47,000).