USM TERUSKAN PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU SESI PENGAMBILAN 2017/2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 31 Ogos 2017 - Pendaftaran pelajar baharu akan diteruskan di Universiti Sains Malaysia (USM) sepertimana yang telah dirancang walaupun hari Isnin, 4 September 2017 diisytihar Cuti Umum oleh YAB Perdana Menteri berikutan kejayaan negara di Temasya Sukan SEA 2017.