USM TERIMA SIJIL PENGHARGAAN PENGANUGERAHAN IBC TERBAIK 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PUTRAJAYA, 29 Ogos 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menerima sijil penghargaan dan dianugerahkan Jawatankuasa Keinstitusian Biokeselamatan (IBC) Terbaik 2017 bersempena dengan Seminar IBC Kebangsaan 2017 bertajuk "Ke Arah Memperkukuhkan Peranan IBC".