USM HASRAT TERUSKAN PROGRAM KECEKAPAN TENAGA SEKOLAH MENENGAH KE PERINGKAT NASIONAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SUNGAI PETANI, 23 Ogos 2017 – Program Kecekapan Tenaga Sekolah Menengah Terpilih Negeri Kedah Bagi Pemantapan Budaya Cekap Tenaga Yang Lestari hasil kerjasama Pusat Pendidikan dan Latihan Tenaga Boleh Baharu, Kecekapan Tenaga dan Teknologi Hijau (CETREE), Universiti Sains Malaysia (USM) dan Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) Kedah, telah mencatatkan penjimatan tenaga elektrik hampir 10 peratus sebulan.