SEDIA BERKORBAN MEMELIHARA KESUCIAN AGAMA DAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 1 September 2017 – Menjadi tanggungjawab setiap rakyat Malaysia agar sedia berkorban di dalam diri termasuk harta, tenaga mahupun perasaan demi memelihara kesucian agama dan kemerdekaan negara.