RUMAH ALUMNI AKAN DIBINA SEMPENA SAMBUTAN JUBLI EMAS USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 26 Ogos 2017 - Semua alumni Universiti Sains Malaysia (USM) diseru untuk menyumbang bagi membantu membina Rumah Alumni sempena Sambutan Jubli Emas USM pada tahun 2019.