PTPM RINTIS PEMBELAJARAN MAYA MELALUI IOEC KALI KE-5 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 25 Ogos 2017 – Pusat Teknologi Pengajaran dan Multimedia (PTPM), Universiti Sains Malaysia (USM) telah menjadi perintis dalam mereka cipta pertandingan Esei Dalam Talian Peringkat Antarabangsa (International Online Essay Competition, IOEC 2017) dengan kolaborasi strategik bersama Pejabat Pendidikan Daerah Timur Laut dan Sekolah Kebangsaan Minden Height Pulau Pinang bermula sejak dari tahun 2013 lagi.