PELAJAR USM ANTARA 6 INDIVIDU TERPILIH DAN DIBIAYAI PERSATUAN PENGAKAP ARAB SAUDI SEBAGAI TETAMU ALLAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 24 Ogos 2017 - Pelajar Kumpulan Latihan Kelanasiswa Malaysia Universiti Sains Malaysia (KLKM USM) Ahmad Syauqi Taufik terpilih menjadi tetamu Allah dan menjalani ibadah Haji pada tahun ini apabila dibiayai oleh Arab Saudi melalui Program 'Rusul Al-Salam' yang dikendalikan oleh Persatuan Pengakap Arab Saudi.