PELAJAR PPS USM TIMBA ILMU PEMERKASAAN KESENIAN DI INDONESIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 1 September 2017 – Tiga orang pelajar Pusat Pengajian Seni (PPS) Universiti Sains Malaysia (USM), Niny Amelia Binti Harmen (Rekabentuk Produk), Putri Intan Sari Binti Amrizal (Seni Halus) dan Norfatihah Binti Yusof (Seni Halus) telah mewakili universiti baru-baru ini ke Jakarta, Indonesia untuk Joint Summer Programme selama 9 hari (20-28 Ogos).