MENAWAN HATI JURI ANTARA 31,000 PENYERTAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 28 Ogos 2017 - Kreativiti Mohamed Nazri Mohamed Tahir bergambar di Street Art di Bangunan Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (HEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) dengan menaiki basikal sambil memegang Jalur Gemilang telah menawan hati juri dan memenangi tempat kedua dalam Pertandingan Instagram Merdeka 2017.