PERSIDANGAN ICERT 2017 KUKUH AGENDA KELESTARIAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 23 Ogos 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) terus memperkukuhkan peranan dan memacu agenda kelestarian dengan menganjurkan International Conference on Environmental Research and Technology (ICERT 2017) untuk kali kelimanya.