PERKONGSIAN PENGALAMAN BERSAMA AHLI LGU USM – DATUK ABDULLAH ABDUL WAHAB - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Sesi perkongsian ilmu dan pengalaman bersama Ahli Lembaga Gabenor Universiti (LGU) Universiti Sains Malaysia (USM) yang juga alumni Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1976), Datuk Abdullah Abdul Wahab akan berlangsung di Dewan Pembangunan Siswa II, Kompleks Cahaya (KOMCA), mulai jam 9.00 pagi.