ORIENTASI MENARA GADING DEDAH KEUNIKAN PEMBELAJARAN DI UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 20 Ogos 2017 – Program Orientasi Menara Gading 2017 merupakan platform terbaik buat bakal mahasiswa yang akan menjejakkan kaki ke universiti tahun ini bagi memberi persediaan rapi menempuhi kehidupan di kampus kelak.