INOVASI KTP USM JANA PENDAPATAN PENGUSAHA KELI DAN TINGKATKAN KUALITI KELI TERNAKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 22 Ogos 2017 - Pusat Pemindahan Ilmu (KTP) Universiti Sains Malaysia (USM) telah melaksanakan projek untuk menginovasikan kualiti ikan keli dari segi pemberian makanan organik dengan menggunakan Azolla & Black Soldier Fly sebagai gantian dedak yang dilaksanakan sebelum ini.