BEKERJA JUGA SEPERTI BERMAIN RAGBI – ABDULLAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 23 Ogos 2017 – Ahli Lembaga Gabenor Universiti (LGU) Universiti Sains Malaysia (USM), Datuk Abdullah Wahab hari ini mengadakan sesi perkongsian lebih 25 tahun pengalamannya dalam sektor awam dengan warga pentadbir dan juga akademik di USM.