BANGUNAN TORAY-USM TERIMA ANUGERAH SIJIL PRESTASI TENAGA (SPT) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 Ogos 2017 - Bangunan TORAY-USM telah menerima penganugerahan Sijil Prestasi Tenaga (SPT) baru-baru ini dalam majlis Malam Anugerah Hijau Negeri Melaka 2017 yang berlangsung di Hotel Equatorial Melaka.