66 PELATIH KOR SUKSIS USM TAMAT LATIHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 21 Ogos 2017 - Seramai 66 pelatih Kor Sukarelawan Polis Siswa dan Siswi (Kor SUKSIS) Universiti Sains Malaysia (USM) telah diraikan dalam upacara Perbarisan Tamat Latihan dan Pentauliahan Kor SUKSIS Universiti Awam se-Malaysia kali ke-13 di Padang Kawad Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok baru-baru ini.