USM-TUT JALIN USAHASAMA PROGRAM PENDIDIKAN BERKEMBAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BATU FERINGGHI, 9 Ogos 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus mengorak langkah ke peringkat anatarabangsa dengan terjalinnya usahasama program pendidikan berkembar dengan Toyohashi University of Technology (TUT), Jepun. Program pendidikan berkembar ini melibatkan kerjasama dua pihak di dalam bidang Kejuruteraan Siswazah dan Seni Bina bagi membina rangkaian di antara pelajar kedua-dua buah universiti.