USM, JAS BEKERJASAMA ANJURKAN KURSUS KESEDARAN ALAM SEKITAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, Ogos 2017 - Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI), Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Bahagian Jaringan Industri dan Masyarakat (BJIM) USM serta Jabatan Alam Sekitar (JAS), Negeri Pulau Pinang baru-baru ini telah menganjurkan program “A Triple Helix Academia-Industry-Government: Environmental Awareness Training” yang memberikan pendedahan mengenai topik-topik berkaitan dengan alam sekitar kepada pihak industri di Pulau Pinang.