USM JOHAN TEATER PENDEK SEMPENA FESTIVAL CITRA SISWA 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 14 Ogos 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus melebarkan penguasaannya dalam bidang teater apabila menjadi Johan Teater Pendek sempena Festival Citra Siswa 2017 yang berlangsung di Universiti Teknologi Petronas (UTP) kelmarin. Mempertaruhkan karya "Biarkan Aku Lena" arahan Shahmiey Odd, USM berjaya mengetepikan pencabar lain dan membawa pulang wang tunai RM1,000 dan piala.