TINGKATKAN TAHAP PENDIDIKAN NEGARA-NEGARA ASIA MELALUI PENYELIDIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 15 Ogos 2017 – Pusat Pengajian Sains Kajihayat, Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini telah menganjurkan program International Symposium in Science and Technology (ISST) 2017 untuk kali ke-12 di sini.