PTPM USM JALIN KERJASAMA STRATEGIK DENGAN UNIVERSITY MURDOCH, AUSTRALIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Pusat Teknologi Pengajaran dan Multimedia (PTPM), Universiti Sains Malaysia (USM) menjalin kerjasama strategik dengan School of Education, Murdoch University (MU), Perth, Australia bagi berkongsi kepakaran akademik dan bidang teknikal terutama Audio Visual (AV). Kerjasama ini dimeterai melalui penandatanganan Memorandum Persefahaman (MoU) pada 3 Ogos lalu di MU,Perth.