MUZAMMIL SUKARELAWAN OKU PERTAMA SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 15 Ogos 2017 - Pensyarah Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (PPPJJ) Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Mohamad Muzammil Mohamad Noor telah membuka mata ramai pihak kerana telah terlibat secara langsung sebagai salah seorang sukarelawan OKU bagi temasya sukan terbesar Asia Tenggara, Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 yang akan berlangsung pada bulan ini dan menjadi 'Wau Factor' bagi temasya ini.