KURSUS SINGKAT ELEMEN KAS (KNOWLEDGE, ABILITY, SKILL) DALAM PENGURUSAN SUMBER MANUSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Pusat Transformasi Insan (PTI) menjemput semua yang terlibat dalam pengurusan sumber manusia di universiti, pusat pengajian, pusat tanggungjawab dalam mana-mana agensi untuk mengikuti Kursus Singkat Elemen KAS (Knowledge, Ability, Skill) Dalam Pengurusan Sumber Manusia pada hari Jumaat, 11 Ogos 2017, 8.30 pagi - 12.00 tengah hari di Dewan Bankuet USM.