CARI KESEIMBANGAN UNTUK CEMERLANG – NAIB CANSELOR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 9 Ogos 2017 – Para pelajar Rancangan Pendidikan Jarak Jauh (RPJJ) Universiti Sains Malaysia (USM) dinasihatkan untuk berusaha mencari keseimbangan antara tugasan kerja dengan tuntutan pembelajaran di universiti bagi menzahirkan kecemerlangan sehingga bergelar graduan. Naib Canselor USM, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail berkata, kejayaan menggenggam segulung ijazah akan menuntut banyak pengorbanan, disiplin yang tinggi serta keazaman yang kuat.