AMIN AFIFI TEKAD RENTAS CONTINENTAL DIVIDE GUNA KERUSI RODA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Amin Afifi Ismail, 29, tekad memulakan ekspedisi solo merentas Continental Divide, Alaska ke Mexico bermula 21 September ini dengan menggunakan kerusi roda. “Pengembaraan ini yang mungkin akan mengambil masa sehingga setahun ini akan saya lakukan secara solo bagi mencabar kemampuan diri sendiri dan membuktikan bahawa orang seperti saya juga mampu untuk lakukannya,” kata Amin Afifi yang sungguh bersemangat dalam misi ini dan berharap semua pihak untuk mendoakan kesihatan dan kesejahteraan beliau sepanjang ekspedisi ini.