WAKIL TUNGGAL ‘MALAYSIA BRAIN BEE CHALLENGE’ LAKAR KEMENANGAN DI WASHINGTON - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 7 Ogos 2017 – Malaysian BrainBee Challenge (MBBC) yang menjadi sebahagian daripada projek ‘Brainbee@Universiti Sains (mailto:Brainbee@Universiti Sains) Malaysia (USM)’ berjaya melahirkan sebutir permata yang menyerlahkan kecemerlangan di persada antarabangsa.